www.dvasrca.com

Jeka Isusova - Echo of Yeshua

STRANICA ZA PROMICANJE KRŠĆANSKIH VREDNOTA

‘Zaustavite ideološku kolonizaciju Hrvatske!’

''Dosta nam je da tzv. "konzervativne" Vlade stalno uvode liberalnu agendu. Enough is enough...", napisao je Vice Batarelo, predsjednik udruge VIGILARE

Hrvatskom divljaju abolirani četnici, neokomunisti, razni yugonostalgičari, ljubitelji ćirilice i onih vrijednosti koje su u Bibliji opisane kao grozota. Tu su još kao šlag na torti oporba i vladajuci koji su bez obzira na boje toliko identični kao da su svi do jednoga bili polaznici kumrovečke političke škole.

Narod u svojoj muci, zaokupljen pukim preživljavanjem, i ne zna kakve se odluke donose.....

Ne znaju slugani da će im zbog licemjerstva i te pervare običnog puka biti jako, jako teško kada dođe JAUK I ŠKRGUT ZUBI.

- Administrator

Putem Facebooka predsjednik udruge ‘Vigilare’ Vice John Batarelo prokomentirao je spornu Istanbulsku konvenciju. Predsjednik udruge Vigilare žestoko usprotiviti primjeni te Konvencije. Njegov post prenosimo u cijelosti:

“Zaustavite ideološku kolonizaciju Hrvatske! Predsjedniče hrvatske Vlade, g. Andreju Plenkoviću, ministrico obitelji, gđo. Nada Murganić i eurozastupnice gđo. Dubravka Šuica, molim vas, shvatite da će Istanbulska konvencija (IK) s pravne strane imati OGROMNE posljedice na hrvatski pravni sustav i uvest će rodnu ideologiju na velika vrata u Hrvatskoj.

Vi ćete iz kratkoročnih političkih razloga ili možda iz neznanja o dubinskim negativnim poslijedicama IK, biti odgovorni za društvene štete koje će utjecati na brak, obitelj, pravo roditelja na odgoj djece, vjersku slobodu i naš hrvatski tradicionalni, stabilni i provjereni pogled na uređenje društva.

Imamo zakone koji štite žene od nasilja. Ojačajte te zakone, napravite javnu kampanju protiv nasilja nad ženama. Svi ćemo to podržati. NE TREBATE i nemojte ratificirati IK.
Slušajte bilo naroda i zdravi razum, a ne međunarodne “elitne” strukture (i gđu. Dubravku Šimonović koja im služi), a koje nameću agendu koja je strana Hrvatskoj. Sveti Otac to zove “ideološka kolonizacija”.

U suprotnom, kao što smo educirali cijelu hrvatsku javnost o štetnosti ultra liberalnog spolnog odgoja bivšeg ministra Jovanovića, tako ćemo opet pokrenuti narodni pokret (na “grassroots” razini) i ljude educirati o istini te ćemo poduzete SVE pravne mogućnosti. Vrijeme i novac neće biti problem. Lopta je na vašoj strani terena. Dobro promislite. Dosta nam je da tzv. “konzervativne” Vlade stalno uvode liberalnu agendu. Enough is enough…”, napisao je Batarelo.

 

Izvor: https://www.facebook.com/vice.batarelo