DVASRCA.COM
DVASRCA.COM
Stranica za promicanje krščanskih vrednota

velika devetnica, post i molitva za naše svećenike

Završena je Velika devetnica posta i molitve za naše pastire - svećenike!

"O, kako je velik svećenik!

U nebu ćemo razumjeti njegovu uzvišenu čast.

Kad bismo je na zemlji shvatili,

umrli bismo - ne od straha, nego od ljubavi."

- sv. Ivan Vianney

 

Poštovani,

želimo Vas izvjestiti da je završila naša Velika devetnica posta i molitve za naše pastire - svećenike. Od mjeseca siječnja pa sve do kraja rujna ove godine postili smo i molili svake srijede i petka.

Vjernici su se uključivali u ovu akciju putem društvenih mreža ili sms-om. Nakana ove akcije bila je da se vjernici senzibiliziraju i povežu duhovno sa svojim pastirima u čemu smo, Bogu hvala, i uspjeli.

Da je tako govori podatak da je postilo nešto više od sedam stotina vjernika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, naše dijaspore u Europskim zemljama i dalekim prekomorskim USA, Kanada i Australija.

Svima od srca zahvaljujemo u ime našega Spasitelja i Otkupitelja Isusa Krista!

Tijekom tih mjeseci molitelji su dobivali po jedan dan da mole i poste, no mnogi su se javljali ponovno i govorili da će moliti sve srijede ili sve petke ili oba dana, a većina njih je kazala kako će trajno moliti i širiti ovu molitvu i post za naše svećenike.

Puno njih je bilo s upitom tko stoji iza ovoga.

Iza ovoga projekta stoji Majka Marija, Gospa Međugorska, od nje je došao poticaj jednoj časnoj sestri koja je zamolila nas par laika da joj s tehničke strane pomognemo to provesti u djelo. Susreli smo se na jednom seminaru Obnove u Duhu Svetome radosno se oduševili projektom i podijelili ga sa svima vama, SVE NA VEĆU SLAVU BOŽJU!

Hvala svima koji ste radosno postili i molili, hvala i vama koji ćete nastaviti s postom i molitvom srijedom i petkom i svima vama koji ste nam slali ohrabrenja, pohvale i blagoslivljali nas.

Na koncu, možemo ustvrditi da naš hrvatski katolički puk, ma gdje bio na krugu zemaljskom, isto diše, voli, poštuje, moli i posti za svoje svećenike.

Miroslav Baotić

- TRAŽILA GOSPA MEĐUGORSKA -

Dnevno.hr/VJERA

- vezani članci:

- NAJAVA; MOLITVA I POST ZA NAŠE SVEĆENIKE, ZA DUHOVNU OBNOVU NAŠEG NARODA

- VELIKA DEVETNICA

- PRIJAVNICA 

- KAKO MOLITI DEVETNICU

- PRIJAVI SE I TI!(5. mjesec)