www.dvasrca.com

Jeka Isusova - Echo of Yeshua

STRANICA ZA PROMICANJE KRŠĆANSKIH VREDNOTA

gdje grijeh počinje - poslušnost prestaje

VEZANI ČLANCI:

- Tko nam to dolazi za Božić - pročitaj ovdje -

- Masonsko svjetlo ponovno u našim crkvama - pročitaj ovdje -

- Stara "katolička" pa još i "tradicija" - pročitaj ovdje -

- "Duh Božića" i "Božićna čarolija"?! Što je sad to?! - pročitaj ovdje-

- Uz Došašće i ukrašavanje crkava i kršćanskih domova - pročitaj ovdje -

 

 

I ove godine evo nam svetog milosnog vremena Došašća, al eto odmah i cirkusa u našem narodu tako učestalog.

Odmah na početku o blagdanu sv. Nikole imamo prigodu vidjeti kako je laičkim animatorima po župama, a i samim svećenicima „čavka popila mozak“, mislim da nema blaže riječi za to opisati.

 

„Krampus“; aha, ha, ha, Krampus…….!!???

Što je vama ljudi? O čemu i o kome vi to?!

Koja tradicija, od kad to i čemu to sve?!

Ako vama i vašoj djeci fali igrokaza u životu, samo izvolite – radite si predstave od života ali zašto onečišćujete svete sakralne prostore nečim što, nečim što tradicija sigurno nije, a još mu je manje mjesto tamo gdje se slavi Gospodin.

„Ma ti to ne razumiješ, to je za djecu, to je  baš simpa…“

  • „Halo, ja sam otac četvoro male djece i učim ih pravovjernom nauku, naravno, za njihovu dob primjerenom, ali ih ne trujem nečim što s naukom Isusa Krista nema nikakve veze.

Evo sad će ovih dana biti širom naše zemlje ponovno uvaljivanje naivnim katolicima „Betlehemskog svjetla“.

„To je tradicija“……  mnogi mi vele, al' nitko ne zna kazati kakva je to katolička tradicija i od kada?!

Toliko je stara ta tradicija da se više nitko ni ne sjeća od kada je. Pa da, davno je bila ta 1992. godina...

 

Nitko ništa ne provjerava, nitko ne propituje, eto kao POSLUŠNI su to sve vjernici i nose kući nekakav mir….

Poslušni;

A zašto se toliko psuje, laže, krade, ubija u majčinim utrobama, glasuje na izborima za one koji čine antikršćanske programe – i tad ste, eto poslušni.

Usko ro će dakle predsjednik sabora unijeti sa izviđačima to „Betlehemsko svjetlo mira“ u katedralu od kuda će se proširiti po svim našim biskupijama i župama i naš će narod, koji ništa ne provjerava – već se licemjerno predstavlja poslušnim, nositi to u svoje domove.

Nije čudo za ljude mlađe od 30 godina. Ali što je s vama sijede glave?! Haa?!

Vi koji imate pedeset i više…… eto vi ste isto baš sjećate „Betlehemskog svjetla“ kad ste kao mali išli na svete mise zornice?!

Da se itko malo upita i provjeri od kud to i što je to – vidio bi da to nema veze ni sa tradicijom ni sa Crkvom.

Na koncu, da je to SVJETLO ISUSA KRISTA NAZAREĆANIMA  SINA MARIJINA koji se rodio u Betlehemu, pa ne bi ga mogao onaj kojeg zovu Njonjo ni uzeti u ruku. Zašto, pa zato što taj čovjek, predsjednik sabora i član stranke plavih komunista je podržavatelj ubojstva djece u majčinoj utrobi, podržavatelj pederluka i drugih „Q“ izopačenja pod plaštem „istanbulske konvencije“,  a koje su u Pismu opisane tako da se gade Bogu Ocu. Taj čovjek je i obmanjivač – to vidimo kroz sav ovaj korona cirkus i porobljavanje što nam čine. I taj čovjek da mi donosi mir Kristov?!

„Ali njega i premijera je primio kardinal Bozanić.“

 I ?!

Doista impresivno, zamisli, netko se uslika s nekom crvenkapicom i sve je ok.

Kradi dalje, laži, obmanjuj, podržavaj kroz svoju stranku i zakone ubojstva najnezaštićenijih u majčinim utrobama , pederluk i ucjenjuj ljude da se cijepe nečim što cjepivo nije…..

E moji „rvati katolici“. Pozerstvo i folklor su sad konačno došli na naplatu.

Sva ova situacija i jeste zato što smo duhovno razvaljeni i polupani.

Crkva u Hrvata je bila puno snažnija za vrijeme komunizma. Bila je u otvorenom progonu.

Svećenici tada nisu bili na jaslama države i nisu od nje primali plaću. Danas primaju plaću od države koja je sekularna – što znači da se odrekla Boga….

Od osamostaljenja domovine do sad puno se toga uredilo i učinio se povrat oduzete imovine. I to je dobro i lijepo. Ali to je materijalno, to su zidovi, zgrade, posjedi zemlje…….

A kako stojimo duhovno?

Nikako.

Svećenicima i biskupima se srca osalila. U svom glamuru i sjaju izgubili su osjećaj kako običan narod živi i spaja kraj s krajem. Najbolje se to sad vidi u ovome korona cirkusu.

Odmah su se, nakon rimskog biskupa „bona sere“ svi zabarikadirali u svoje zgrade i zatvorili crkve, uskratili narodu sakramente…… Sad se neki posipaju pepelom i glasni su zagovornici antistožeraštva, a na početku ovog ludila su nam poručivali: „…da ih ne ljutimo jer da oni znaju zašto su oni zatvorili crkve….“ (danas više te i takve videe ne možete više naći na you tube jer su ih sami pobrisali).

Umjesto da narod pozivaju na pokoru, tešku pokoru i odvraćanje od grijeha,

da sa Presvetim izađu i povedu ovaj narod pred Sabor i kažu DOSTA, odstupite pogani (pogani po zakonima koje drže i donose),

OSTUPITE U IME ISUSOVO!

Ne,

Oni puštaju narodu nekakve razvodnjene pobožnosti, da kleče ispred kipova pored kojeg su uvijek i škrabice za ubacivanje novca – umjesto da ih upućuju na Pismo, ukinuli su blagoslovinu (blagoslovljenu ulaznu vodu) u crkvama koju su sami blagoslivljali, maškaraju se brnjicama za vrijeme euharistije dok im za to vrijeme na misnicama piše: „U tebe se uzdam Gospodine“?!, neki stavljaju rukavice, neki uzimaju i pričešćuju pincetom, a svi trljaju ruke onim sredstvima za pranje podova prije nego li će nam podijeliti pričest, TIJELO I KRV KRISTOVU; ehej, TIJELO I KRV GOSPODINOVA u posvećenoj hostiji – zar će Isus nekoga zaraziti – da; bit će ti po vjeri tvojoj!

Očito je da oni koji bi nas prvi trebali poučavati i uvoditi u istinu uopće nemaju vjere. Žalosno. Posljedice svega ovoga bit će pravovaljano vidljive tek za deset godina – a to je, nažalost velim, ovaj Crkveni raskol koji se dogodio sad pred našim očima…. Na jednoj strani isplašeni maškarani promotori cjepiva koje sadrži fetuse abortirane djece i nečega što nam mijenja strukturu koju nam je sam Stvoritelj dao i na drugoj strani raspršeno stado kojem se jedino uzdati u dolazak Dobroga Pastira.

„Pa što bi ti, i Crkva poziva na cijepljenje, i papa je kazao da se cijepimo.“

?! Što reći. Netko proživi čitav svoj vijek, naziva se katolikom, a uopće ne upozna svoju vjeru. Za Rimskog biskupa se zna kad je „nepogrešiv“, a što on priča kad izađe na pizzu, dok se šeta ili dok prima u posjete i naslikava se sa koje kakvim likovima koji otvoreno u svojim životima žive poganske običaje – mene te njegove izjave uopće ne obvezuju – čak što vikše sablažnjuju me.

Isusa mi nitko ne može uzeti iz srca.

Svako svoje -  kako misli da treba i valja.

Svi smo pozvani na obraćemje, odvraćanje od grijeha. No svi smo pozvani i da sve provjeravamo – da se u Boga uzdamo, a ne u čovjeka, pa makar bio  on onaj koga ocem zovu, a Bog je kazao (u Svetom Pismu) da nikoga tako ne zovemo .

Pokušajmo u ovome svetom milosnom vremenu Došašća odreći se grijeha, poganstva, našega vjerskog pozerstva i folklora. Uzvjerujmo jedinome pravome Bogu Ocu, Abbi našemu, Bogu Izraelovu kojeg u sili i snazi njegova Duha Utješitelja i Branitelja molimo da se sin njegov, Isus Krist naš Spasitelj i Otkupitelj nanovo rodi u jaslama našega srca iz kojeg ako ne maknemo sve poganštine i njemu protivne stvari – nećemo ni primiti blagoslov.

 

„Svaki Izraelac žarko podiže glas k Bogu i svi se poniziše pred Bogom.

Zazivahu žarko Boga Izraelova u jedan glas,

da ne preda njihovu djecu pokolju,

njihove žene u ropstvo,

njihove gradove i baštinu njihovu rušenju,

a svetišta njihova obešćašćenju,

pogrdi i ruglu pogana."

Jdt 4,9.12b

 

 Autor: Miroslav Baotić