www.dvasrca.com

Jeka Isusova - Echo of Yeshua

STRANICA ZA PROMICANJE KRŠĆANSKIH VREDNOTA

ARHIVA

Koga je bilo više - mučenika ili otpadnika?

Kad god su u povijesti kršćane zahvatili progoni, uvijek bi se iskristalizirale dvije skupine: oni koji nisu htjeli odstupiti od vjere ni pod cijenu smrti i oni drugi - koji su pristajali na zahtjeve progonitelja samo da sačuvaju prolazni ovozemaljski život ili materijalna dobra.
Koga je bilo više - pripadnika prve ili druge skupine?
Ne možemo sa sigurnošću reći za sva povjesna razdoblja, ali barem bi se za neka to moglo dosta precizno utvrditi.
Progoni su ono ultimativno iskušenje, koje uvijek pokaže tko je pravi vjernik, a tko je samo glumac.

 

- Cijeli detaljan tekst o "daidžama", "udruženjacima", "dobrom pastiru" i drugim "elementima" ubačenim među svećenstvo pročitajte  - OVDJE -

 

- Zanimljiva je činjenica kako su, neki ovdje navedeni fratri, koristili i koriste svaku prigodu da omalovaže, diskreditiraju i na svaki mogući način stopiraju Obnovu u Duhu Svetome i neke od svoje franjevačke subraće koji u ime Isusovo okupljaju velike mase naroda oko sebe pomažući im molitvom U IME ISUSOVO. Svakako da im je uz činjenicu da netko moli za narod smetalo i svako hrvatsko domoljublje.

Ne mora nas više čuditi ni činjenica kako su te sarajevske "daidže" mogle gostovati kod Ace stankovića u emisijama HTV-a u udarnim terminima, kako su bili miljenici jednog od najvećih hrvatskih Juda - Stipe Mesića koji im je dodjeljivao državna odličja šakom i kapom, a bili su i miljenici partizanskoga sina Ive Josipovića.

Ista je to klika i ista kumrovečka škola.

- Iste te "daidže"; iskoristile su prigodu da i ovu stranicu (dvasrca.com), jako ružno okarakteriziraju. Naravno, urednik im i ovim putem u IME ISUSOVO sve oprašta. Jedino što bi im ikada mogao kazati je ovo:

"Ništa nije skriveno što se neće otkriti

ni tajno što se neće saznati.

Naprotiv, sve što u tami rekoste,

na svjetlu će se čuti;

i što ste po skrovištima u uho šaptali,

propovjedat će se po krovovima."

                                                                          Lk 12, 2 - 3

 

- administrator dvasrca.com