babilonci su svuda oko nas

VIDEO: Teorija evolucije se i danas koristi za negiranje Boga i Biblije

Činiti kompromis između evolucionističkih zabluda i naučavanja Katoličke Crkve je ne samo veoma pogubno nego znači i izdajstvo katoličkog dogmatskog naučavanja!

– Velikan hrvatske biblijske teologije i nekadašnji dekan zagrebačkog KBF-a, vlč. prof. dr. Janko Oberški u časopisu Bogoslovska smotra

Prije nekoliko dana riječki nastavnik dobio je otkaz jer je djeci rekao da ne vjeruje u evoluciju. Iako je evolucija samo teorija nastavnik je dobio otkaz jer očito nije znanstveno ni poželjno propitivati dogme koje se podučavaju u školama. U produkciji Projekta Velebit, dnevni video komentari aktualnih političkih apsurda ‘Dnevni SHOWinist’. U izvedbi stand-up komičara, našeg Domagoja Pintarića, bez dlake na jeziku, satira koja ne satire, nego rasvjetljava nelustrirane budalaštine hrvatske svakodnevnice.

 

 

 

 

KRŠĆANI ne vjeruju u teoriju o evoluciji, jer ako je nešto teorija – to onda nije dokazano već je teorija, dakle VJERA; a kršćani ne vjeruju u bajke nego u BOGA OCA, BOGA SINA I BOGA DUHA SVETOGA. Istražujte, informirajte se, ne dozvolite da vas kljucju bajkama….

Ako je ovaj učitelj dobio otkaz – zato što je kazao da je teorija ‘teorija’ i da ne postoje dokazi za to, hoće li sada i svi kršćani/vjeroučitelji dobiti otkaz jer propovijedaju/naučavaju da smo mi kreacionisti tj. da vjerujemo da je Bog stvorio čovjeka, a ne da je kamen progovorio ili da smo nastali od majmuna?!

Sjetite se samo onog ‘diznilenda’ u Krapini, pričam ti priča o milijardama godina i sl. a nigdje dokaza za to?!

Na ovome linku ćete naći puno korisnih sadržaja: Nacija.hr/znanost