MASONERIJA U CRKVI: Tko je žena na slici?

Svako malo masonerija podvaljuje katolicima sliku za koju mnogi misle da se radi o prikazu Blažene Djevice Marije. No, tko je zapravo žena na slici???

 

– PROČITAJ OVDJE –

 

 

  “Dr. Franjo Salis Seewis, glavni namjestnik zagrebačkoga nadbiskupa, danas blaženoga Alojzija Stepinca, podpisao je 22. studenoga 1944. okružnicu o pučkim crkvenim pjesmama, koje se ne bi smjele pjevati u našim crkvama, jer su slabe ili netočne zbog rieči ili zbog melodije. Ta je okružnica objavljena u Katoličkom listu, br. 2, od 11. siečnja 1945., i na četiri stranice popisane su pjesme, koje se ne bi smjele pjevati, ali one se i dan-danas pjevaju, i nikom ništa!

Recimo: Čuj nas, majko, Danak svaki, Djevice nevina, Kraljice možna, O kraljice, Marijo o zviezdo mora i t.d. (62 marijanske pjesme). Kad bih ja danas napisao, da se, recimo, pjesma Djevice nevina ne bi smjela pjevati, onda bi me čuvari pravovjerja odmah proglasili protestantom.

A činjenica, da je ta pjesma već 1945. (pazi, prije II. Vatikanskoga koncila!) stavljena od strane redovite crkvene vlasti na popis nepoželjnih pjesama, to nikome ništa ne znači. To je samo znak, da nam današnji “čuvari pravovjerja” žele nametnuti svoju osobnu pobožnosti kao normu vjere.”

– vlč. dr. Stjepan Razum