ONI KATOLICI? SLIJEDI ‘POKOLJ’ HRVATSKE: Nakić dopustio ‘ABORTUS’ maloljetnicima!

POZOR; objavljujemo potresnu fotografiju

U tajnosti i za vrijeme kaosa koji sami izazivaju, odobrili ‘abortus’ maloljetnicima!

Iako su Hrvati mislili da im na vlast napokon dolaze desni, katolici i čuvari istinskih vrijednosti, čini se da je riječ samo o velikoj prijevari i lažnim ‘domoljubima’ kojima nije strano ozakoniti pokolj u utrobama majki, ali i po ‘zapovijedima’ svjetovnih liberala potpuno ozakoniti abortativne pilule koje će potaknuti maloljetnike na spolne odnose bez odgovornosti, a time i na neželjene trudnoće o kojima roditelji neće imati pojma.

 

Naime, za vrijeme velikog kaosa koji okupira čitavu Hrvatsku, Ministarstvo zdravlja na čelu s ministrom Nakićem potpuno legalizira  izdavanje lijekova ellaOne i Escapelle nazivajući te lijekove hitnom kontracepcijom iako je ona puno više od toga. Čak ni upitnik za pacijentice više nije obvezujući, a obje dostupne pilule bez recepta u ljekarni može kupiti bilo tko, pa čak i maloljetnici, što je naprosto zastrašujuće i pogubno za naše društvo. Pogotovo, jer ‘seksualno-pedofilsko-nastrani stručnjaci’ udaraju na hrvatsku djecu sa svih strana, pa čak i u lektirama.

Dopuštena pilula je abortus

Prema definiciji ‘pilula za dan poslije’ ili tableta je namijenjena za hitnu kontracepciju. Koristi se nakon nezaštićenog spolnog odnosa kako bi se spriječila neželjena trudnoća. Međutim, ova definicija jasno manipulira s pojmom ‘trudnoća’. Iako je oduvijek svima bilo jasno da trudnoća započinje prvim danom začeća, 1972. American College of Obstetricians and Gynecologists donosi novu definiciju, protivnu zdravom razumu koja kaže da trudnoća počinje tek 7. dan od začeća kada se embrij implementira u maternicu, što je tvrde stručnjaci, pokušaj redefiniranja terminom trudnoća u korist interesa ‘abortus’ lobija koji ovom definicijom niječu početak života koji počinje začećem, kako bi se ogradili od optužbi za ubojstvo primjenom ovakvih i sličnih, široko rasprostranjenih pilula. Isti interesni znanstvenici danas tvrde da dijete u utrobi majke nije živo, pa je jasno do kuda vodi ovakvo neznanstveno razmišljanje koje potiče ubijanje nerođene djece bez grižnje savjesti.

Velik broj stručnjaka tvrdi da ova definicija nije čak ni znanstveno utemeljena, a to su potvrdili znanstvenici iz Louisville Obstetrical and Gynecological Society koji su jasno dali do znanja kako je početak trudnoće vezan uz trenutak začeća. Istraživanje je objavljeno 1999. u The Journal of Maternal-Fetal Medicine. Također i sam profesor Baulieu, ‘otac’ abortivne pilule RU 486, izjavom kako se ‘prekid trudnoće nakon začeća može smatrati abortusom’, potvrdio je da pilula koja se uzima nakon mogućeg začeća može izvršiti abortus, odnosno ubojstvo tek začetog živog bića.

Ministar Nakić nije katolik?!

Novi ministar zdravlja Dario Nakić još je na početku svog mandata gostujući na RTL televiziji dao intervju u kojem je na pitanje o abortusu s osmijehom odgovorio kako neće biti zabranjen, što je veliki udarac svoj nerođenoj djeci čije vriskove svi skrivaju, pa i ministar Vlade koja se vrlo često promovira kao domoljubna, katolička opcija.

Ono što je još žalosnije jest to što Nakić dolazi iz stranke koja je bliska kršćanstvu, što očito samo jedna velika prijevara hrvatskih birača. Daleko je ozakonjenje ‘abortusa’ od Istine, a jedino što možemo sada reći je: “Bože, oprosti im jer ne znaju što čine!”

 

POZOR; potresna fotografija iz filma NIJEMI KRIK. Prikazuje abortiranu tj, UBIJENU bebu:

 

Da vidimo što KKC kaže o abortusu

2270 Ljudski život mora biti cijenjen i štićen bez ograničenja od časa začeća. Ljudskom biću moraju od prvog časa postojanja biti priznata osobna prava, među kojima i nepovredivo pravo svakog nedužnog bića na život.[43]

Prije nego što te oblikovah u majčinoj utrobi, ja te znadoh; prije nego što iz krila majčina izađe, ja te posvetih (Jr 1,5).[44] Kosti moje ne bjehu ti sakrite dok nastajah u tajnosti, tkan u dubini zemlje (Ps 139,15).

2322 Dijete ima pravo na život od samog začeća. Izravni pobačaj, bilo da je željen kao cilj bilo kao sredstvo, je “sramotna” [77] praksa, teško protivna ćudoređu. Crkva taj prijestup protiv ljudskog života kažnjava zakonskom kaznom izopćenja.

2323 Budući da se prema ljudskom zametku od samog začeća treba ponašati kao prema osobi, treba ga štititi u njegovoj cjelovitosti, njegovati i liječiti kao svako drugo ljudsko biće.

KANONSKO PRAVO

Kan. 1398 – Tko sudjeluje u vršenju pobačaja, upada, ako dođe do učinka, u izopćenje unaprijed izrečeno.

 

Nažalost, čini se kako još nismo dobili vlast koja će zaista biti prava kršćanska opcija. Žalosno je i tužno vidjeti kako netko tko u ‘svojim rukama’ ima moć zaustaviti ubijanje nerođenih to ne čini, nego s osmijehom odgovara UBIJANJE NEROĐENIH SE NASTAVLJA.

Ministar Nakić treba znati da postoji netko kome će odgovarati za ovo što nastavlja dopuštati, a to nisu hrvatski građani – već Bog!

 

Autor: Z. K. Dnevno.hr