post i molitva za naše pastire

VELIKA DEVETNICA

 

Draga braćo i sestre, hrvatskog katoličkog naroda!

Kako smo i najavili, od Nove Godine će započeti Veliki post za hrvatske pastire – svećenike.

Kroz devet  mjeseci postit će se svake srijede i petka o kruhu i vodi uz molitvu za duhovnu obnovu, snagu i jakost naših hrvatskih pastira-svećenika, ma gdje bili.

Oni koji se prijave postit će samo jedan dan (srijedu ili petak) u tih devet mjeseci. Obavijest o danu to jest datumu posta i molitve dobit će te od administratora.

 

Što je potrebno da bi se uključili u ovu Inicijativu posta i molitve za naše pastire- svećenike?

 

Prijava:

 

Potrebno je poslati slijedeće podatke na ovaj broj telefona:  091/529 38 50

na taj broj moguće se prijaviti putem sms-a, WhatsApp ili Vibera.

Nemojte zvati već samo pošaljite podatke u poruci.

Ili na facebook stranicu:    fb POST I MOLITVA ZA NAŠE PASTIRE

 

Potrebno je poslati: Ime, Prezime, mjesto prebivališta i broj mobitela.

 

Cilj nam je da se odazovemo u što većem broju kako bi snaga molitve i posta bila jača i snažnija. Vjerujemo da mnogi imaju u sebi taj poticaj i da ga ostvaruju na svoj način, ali ponekad osjećaju kako su na tom putu sami. Zato, neka naša udruženost bude znak jedinstva u osluškivanju Božjih poticaja.

Potaknimo jedni druge da se odazovu na ovu tako važnu Inicijativu. Jednom malom žrtvom, odricanjem doprinosimo velikom blagoslovu za hrvatsku katoličku crkvu.

Zamislimo Hrvatsku koja voli svoje pastire, koja za njih posti i moli kako bi u ovim teškim vremenima bili BUDNI, DUHOM SVETIM ISPUNJENI, MUDROŠĆU VOĐENI, ŽARKOM LJUBAVLJU I HRABROŠĆU SVOME NARODU SLUŽILI.

Stoga, neka nam u ovom Božićnom promatranju Božjeg darivanja čovjeku, urodi našim velikodušnim darivanjem sebe prijavom u sudjelovanju Velike devetnice.

Potaknimo svoje prijatelje, proslijedite ovu poruku svima kojima Božić čestitate.