postom i molitvom…(Mk 9,28 – 29)

Bolnice bi trebale liječiti ljude, a ne ubijati djecu!

I sami ste svjedoci kako su se razno razni sotonisti, sinovi i unuci “prijatelja šuma” – komunističkih bandita koji su nosili “kapu sa tri roga i borili se protiv Boga” sa crvenim pentagramom na čelu, uzjogunili i uspaničarili na jednu laičku skupinu koja MOLI ZA ŽIVOT.

Nastavimo i POJAČAJMO molitvu.

PISANO JE:

Sam nas je Gospodin poučio:

 

Kada Isus uđe u kuću upitaše ga učenici nasamo:

Kako to da ga mi ne mogasmo izgnati?

Odgovori im:

Ovaj se rod ničim drugim ne može izgnati

osim molitvom i postom.

Mk 9, 28 – 29

 

Prenosimo s Dnevno.hr/vjera:

Ponukani maltretiranjem molitelja ispred bolnica zbog neutemeljenih optužbi da oni maltretiraju žene pred bolnicama svojom molitvom upitali smo jednu moliteljicu iz Zagreba zašto moli baš pred bolnicom a ne doma! Ona nam je dala vrlo jednostavan odgovor:

-Molim pred bolnicom prvenstveno zato što bolnice trebaju služiti liječenju ljudi, a ne njihovu ubijanju! Stoga je moje prisutstvo pred bolnicom i svojevrsni aktivizam koji služi podizanju svijesti o tom problemu! Abortus ne liječi ženu, on ubija dijete! I ja sam tamo da nesvjesne podsjetim na tu činjenicu. Na tom imam pravo!

-Drugi razlog zašto molim upravo pred bolnicom je taj što većina žena obavlja abortuse onda kad su uvjerene da nemaju drugog izlaza. Mi im zaista nudimo izlaz i u materijalnom i u duhovnom smislu o čemu nitko ne govori! Zato molim pred bolnicom, jer da molim samo doma  žene ne bi ni znale da postoji riješenje koje nužno nije abortus!

Moliteljica iz inicijative 40 dana za život za naš portal  Dnevno.hr je dodala: Ova medijska hajka je u svojoj biti smiješna jer molitva nikad nikog nije ubila dok je abortus poubijao milijarde ljudi! Ali smatram da je i ta medijska hajka na molitelje jedan od plodova naše molitve jer se napokon o nerođenima u javnosti i govori što je svakako napredak s obzirom da je o toj temi u Hrvatskoj zabranjeno govoriti.